Snelloopdeuren

De naam van de deur zegt het al, een snelloopdeur is ideaal als u ruimtes heeft in uw bedrijf waarvan de deuren snel en vaak geopend en gesloten moeten worden. Deze deuren zorgen hierdoor voor snellere doorgang, betere klimaatbeheersing, en hierdoor bespaart u tijd en energie. Ook is zijn de snelloopdeuren van PrimaDeuren vrijwel onderhoudsvrij!

snelloopdeuren

Hygiëne 
Snelloopdeuren zijn zeer geschikt voor ruimtes waarbij hygiëne zeer belangrijk is. De snelloopdeur werkt namelijk heel snel voor het heen en weer brengen van goederen, en daardoor kan de deur goed de koude lucht, vocht, stof en vuil buiten houden.

Bediening van de snelloopdeur
Snelloopdeuren kun je op verschillende manieren bedienen. Zo kan de deur geopend worden met o.a. een trekkoord, een handzender, of automatisch. Wij kunnen in overleg en naar elke situatie gezamenlijk met u bepalen wat voor u de beste mogelijkheid is.

Meer weten?
Wilt u meer informatie of meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Door middel van een vrijblijvende offerte op maat helpen wij u graag verder!

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

U kunt ook bellen naar 06-20626717 voor een advies gesprek.