Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur bestaat uit panelen die langs een rails lopen. Alle sectionaaldeuren van PrimaDeuren zijn elektrisch. Doordat u de deur gemakelijk kunt openen met een handzender hoeft u nooit meer handmatig de deur te openen en kunt u gemakkelijk in de auto de garagedeur al openen! Ideaal voor zowel particulieren als bedrijven.

sectionaaldeuren

Elektrische sectionaaldeur
De sectionaaldeuren van PrimaDeuren zijn elektrisch, en te bedienen met bijv. een handzender. Dit zorgt niet alleen voor comfort, omdat u niet meer hoeft te tillen,  maar zorgt ook voor een optimale veiligheid. De deur kunt u gemakkelijk openen met een handzender. Hierdoor zijn er geen knoppen of sloten meer  nodig aan de buitenkant. Op deze manier krijgt de garagedeur ook nog een strakke en moderne uitstraling.

Veel mogelijkheden
Ook bij onze sectionaaldeuren heeft u veel mogelijkheden voor het uiterlijk en het gebruik van uw deur. Zo heeft u keuze uit verschillende panelen, met of zonder raampjes, kunt u de deur kiezen uit iedere RAL-kleur en kunt u zelfs kiezen om een aparte loopdeur te verwerken in uw sectionaaldeur.
Standaard zijn onze sectionaaldeuren van staal. Maar bij ons kunt u ook terecht voor houten sectionaaldeuren. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Wilt u alle opties nog eens horen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte op maat. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Wilt u wat meer inspiratie of mogelijkheden zien? U kunt diverse voorbeelden bekijken in op de foto pagina.

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

U kunt ook bellen naar 06-20626717 voor een advies gesprek.