Houten deuren

Een houten garagedeur zorgt voor een luxe en warme uitstraling. Hout is zeer geschikt voor alle soorten stijlen. Zo kunt u met een houten garagedeur voor een heel moderne stijl gaan, maar net zo makkelijk kunt u hout gebruiken voor een klassieke look. Met een houten garagedeur heeft u alle keuzes die u bij hout verwacht. Zo kunt u kiezen voor met of zonder nerf, horizontale planken of verticale planken en zelfs een visgraatmotief is geen enkel probleem. Met een houten garagedeur kunt u dus echt alle kanten op!

garagedeuren

Zo uitgebreid als u maar wilt!
Als u voor een houten garagedeur kiest, heeft u vele opties. Zo kunt u tot in detail uitkiezen wat u mooi vindt, en wat perfect bij uw huis past.

  • Keuze uit vrijwel alle houtsoorten
  • Kleur naar wens
  • Bewerkingen en afwerking naar eigen smaak
  • Mogelijkheid om uw voordeur van hetzelfde hout te maken

Verschillende deuren
Met een houten garagedeur bent u niet gebonden aan een specifieke deur. Of u nu een sectionaaldeur wilt, of openslaande deuren, met hout kan alles. Wilt u hier meer informatie over? Neem gerust contact met ons op, wij komen vrijblijvend langs om alle mogelijkheden te bespreken.

Duurzaam
Met een houten garagedeur kiest u voor duurzaam materiaal. Prima Deuren gebruikt alleen hout dat is voorzien van het FSC-keurmerk en dus afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

U kunt ook bellen naar 06-20626717 voor een advies gesprek.