Met openslaande garagedeuren kunt u,  vanwege de brede doorgang, zeer gemakkelijk met uw fiets, tuingereedschap, etc. naar binnen en buiten. U hoeft bijv. niet meer een hele kanteldeur omhoog te duwen, of te wachten totdat de gehele kanteldeur automatisch geopend is. Doordat niet meer de hele deur geopend hoeft te worden, scheelt dit weer in energiekosten, en kan iedereen gemakkelijk naar binnen. Zowel u, als uw (klein)kinderen.

openslaandedeuren

Bij PrimaDeuren kunt u kiezen uit verschillende opties voor uw openslaande garagedeuren. Wilt u uw deur in 2 gelijke delen? Of heeft u liever een asymmetrische deur? Ook zijn er veel mogelijkheden wat betreft het materiaal, de uitstraling, de veiligheid en isolatie. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u  graag de juiste keuze maken.

isolatiedeurUitstekende isolatiemogelijkheden
Vind u het ook belangrijk dat uw garagedeur voorzien is van goede isolatie? Bij ons kunt u terecht voor volledig geïsoleerde deuren. Wij hebben openslaande garagedeuren met thermisch onderbroken kozijn en dorpel. Dit betekent dat u kunt profiteren van zowel volledig geïsoleerde deuren, en dat ook het kozijn volledig geïsoleerd is. Hierdoor verliest u geen warmte, en dit zorgt voor een zeer fijn wooncomfort. Heeft u een ruimte waarin het niet nodig is om de deur te isoleren? Ook voor openslaande deuren zonder isolatie kunt u bij ons terecht.

Veiligheid
De openslaande garagedeuren van PrimaDeuren zijn zeer veilig. Bij ons is iedere openslaande garagedeur standaard uitgevoerd met de beste inbraakwerende sluitingen. Voor ultieme veiligheid is het mogelijk om een driepuntssluiting en/of dievenklauwen toe te voegen aan uw deur.

Vragen?
Heeft u hier vragen over, of wilt u meer informatie over de openslaande garagedeuren van PrimaDeuren? Neem gerust contact op met ons. Wij kunnen meer informatie geven en u verder helpen met de juiste keuze voor uw nieuwe garagedeur.

 

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

U kunt ook bellen naar 06-20626717 voor een advies gesprek.