Branddeuren

Kies voor veiligheid

Wij leverden in het verleden al veel branddeuren in oa Alkmaar, Amsterdam, Breezand, Den Helder, Haarlem, Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend, Schagen en Zaandam.

Bij PrimaDeuren treft u een grote collectie branddeuren aan. Wilt u uw pand beter beveiligen tegen brand? Dan zijn branddeuren essentieel. Wij hebben ze in verschillende varianten. En altijd op maat gemaakt. Voor nog een erg leuk prijsje ook! Bent u benieuwd naar het belang van een branddeur? Of naar de mogelijkheden en voordelen van PrimaDeuren? Lees dan snel verder. Of vraag direct een offerte bij ons aan. Gratis en geheel vrijblijvend. Dan weten wij meteen waar u naar op zoek bent. En ziet u meteen wat u van ons mag verwachten. Wij helpen u graag aan de meest veilige branddeuren!

Meer informatie over onze branddeuren

Welke deuren wij ook maken, wij zorgen ervoor dat ze kwalitatief, veilig en duurzaam zijn. Zo ook onze branddeuren. Deze hebben een zeer vertragende werking op brand. En dit zou wel eens levens kunnen redden! Onze branddeuren vertragen een brand namelijk wel 30 tot 60 minuten. U heeft dus dezelfde hoeveelheid meer tijd om een veilige vluchtroute te creëren. En om uw dierbare en waardevolle spullen in veiligheid te brengen. En uiteraard om zelf aan te brand te ontsnappen! Uw medewerkers zullen u dankbaar zijn deze veilige deuren van PrimaDeuren te hebben besteld. Wenst u toch nog wat extra voorzorgsmaatregelen omtrent veiligheid? Laat dan branddetectie radars bij uw nieuwe deuren plaatsen. Zodra deze rookontwikkeling opmerken, sluiten de deuren automatisch. Wilt u direct hulp? Dan kunnen de branddetectie radars ook direct een signaal uitsturen naar de brandcentrale. Dus, bent u al overtuigd?

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

U kunt ook bellen naar 06-20626717 voor een advies gesprek.

Meer informatie over PrimaDeuren

U begrijpt dat PrimaDeuren uw ideale partner is op het gebied van veiligheid. Wij ontwerpen, produceren, leveren en monteren immers de beste branddeuren. Maar wist u al dat wij naast branddeuren nog veel meer aanbieden? Neem een kijkje in ons ruime assortiment. Misschien doet u nog wel inspiratie op. Of ontdekt u dat er misschien wel meer bij u (op werk of thuis) aan vervanging toe is. U kunt bij PrimaDeuren terecht voor:

  • Garagedeuren
  • Houten deuren
  • Snelloopdeuren
  • Stalen binnendeuren
  • Industriedeuren (sectionaaldeuren)

branddeuren

Bereikbaarheid

Interesse in onze deuren? Breng dan een bezoekje aan onze showroom. Of bel naar 06-20626717. Een e-mail sturen kan naar info@primadeuren.nl. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen mag natuurlijk ook. Dan tonen wij u graag wat er allemaal mogelijk is qua branddeuren bij PrimaDeuren!