Houten deuren

Hoogwaardige houten deuren

Bent u op zoek naar houten deuren voor uw woning of garage? Maar wilt u iets speciaals, van hoogwaardige kwaliteit? Dan is Prima Deuren het bedrijf waar u naar op zoek bent. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en monteren van allerlei soorten deuren. Ons enthousiaste team van vakmannen staat elke dag weer klaar om klanten te verblijden met maatwerk en kwaliteit. Wilt u dit zelf ervaren? Vraag dan een kosteloze en vrijblijvende offerte aan of bel ons voor een afspraak.

De luxe uitstraling van houten deuren

Met houten deuren creëert u een warme en luxe uitstraling. Hout is geschikt voor elk soort stijl. U kunt kiezen voor een moderne stijl maar hout is ook geschikt voor een klassieke look. Bij Prima Deuren is het tevens mogelijk om voor verschillende motieven te kiezen. Zo kunt u kiezen uit een houten look met of zonder nerf, horizontale planken of verticale planken en u kunt zelfs kiezen voor een houten visgraatmotief. Wat uw keuze ook is, met hout kunt u alle kanten op en Prima Deuren helpt u graag bij het maken van uw keuze.

 Opties bij uw keuze voor houten deuren

Bij Prima heeft u vele opties waar u uit kunt kiezen. U kunt tot in detail uw eigen houten deur samenstellen en uitkiezen wat u mooi vindt. Uiteraard wat perfect bij de stijl van uw woning past. Zie hieronder een aantal opties waaruit u kunt kiezen bij een houten deur:

  • Keuze uit veel verschillende houtsoorten
  • Elk soort kleur is mogelijk
  • Bewerking en afwerking geheel naar uw smaak
  • Verschillende soorten deuren mogelijk
  • Mogelijkheid om voordeur en garagedeur van hetzelfde hout te maken

Houten deuren

Bij Prima Deuren gebruiken we enkel hout dat voorzien is van het FSC-keurmerk en afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. U bent bij ons dus verzekerd van duurzaam materiaal!

Vrijblijvende offerte voor houten deuren?

Heeft u al een keuze kunnen maken voor een houten deur? Of weet u niet precies waar u moet beginnen? Geen probleem, u kunt vrijblijvend een offerte opvragen of een afspraak met ons maken zodat onze adviseur samen met u tot een oplossing kan komen. Bel ons op telefoonnummer 06-20626717 of stuur een e-mail naar info@primadeuren.nl voor de mooiste houten deuren!