Over ons

Wij zijn Primadeuren

Bij ons staat maatwerk en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met producten die wij op maat maken. Wij zijn begonnen met Sierhekwerken, en nu sinds 6 jaar hebben wij de garagedeuren erbij genomen. Wij vinden het fijn om onze klanten bij te kunnen maken met een garagedeur die precies bij hun wensen past, en ook technisch de beste kwaliteit hebben. Onze garagedeuren zijn helemaal geisoleerd, en kunnen gemaakt worden van hout of kunststof. Wat u ook kiest, u kiest voor een duurzame garagedeur.

Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw wensen op te nemen, en te overleggen wat de beste opties zijn voor uw situatie. Nadat u van ons een scherpe prijs heeft gekregen kunnen we de deur meestal snel leveren. Wij komen de deur vervolgens ook zelf instaleren. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de deur netjes en ervaren geplaatst wordt.

Bij ons kunt u terecht voor, garagedeuren, bedrijfsdeuren. Tevens maken wij zelf in onze eigen werkplaats stalen binnendeuren met glas.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Team Prima Deuren.