Sectionaaldeur

Voor gebruiksgemak en ruimte

Een sectionaaldeur is ideaal als u op zoek bent naar gebruiksgemak. In tegenstelling tot een kanteldeur draait deze deur niet naar buiten, waardoor de plaats voor uw garage volledig kan worden benut. Wilt u uw huidige deur laten vervangen door een sectionaaldeur? Schakel dan Prima Deuren in! De doorrijhoogte van uw garage zal worden verhoogd en de doorrijbreedte wordt breder. Echter zijn hier natuurlijk ook verschillende opties mogelijk. Welke optie voor u geschikt is? Dat bespreken wij graag met u. Plan daarvoor een vrijblijvende afspraak in met onze specialisten!

Wat is een sectionaaldeur?

Een sectionaaldeur is een deur die uit panelen bestaat. Deze panelen lopen via een rails van onder naar boven en onderaan het plafond de ruimte in. Alle sectionaaldeuren van Prima Deuren zijn elektrisch. Voordeel hiervan is dat de deur gemakkelijk te openen is en u uw auto hiervoor niet meer uit hoeft. Naast toepassingen in woningen, worden dit soort deuren vaak in bedrijfspanden en industriële toepassingen aangebracht.

Waarom sectionaaldeuren?

Een sectionaaldeur biedt een aantal voordelen, welke wij hieronder voor u op een rij zullen zetten:

  • Ruimtebesparend
  • Vergroting van de doorrijruimte
  • Optimale veiligheid
  • Strakke en moderne uitstraling
  • Gebruiksgemak: niet meer tillen of trekken

Sectionaaldeuren

Verschillende mogelijkheden bij Prima Deuren

Bij Prima Deuren heeft u de keuze uit veel mogelijkheden voor het uiterlijk en het gebruik van uw sectionaaldeur. Verschillende panelen, met of zonder raampjes, soort deur en een keuze uit iedere RAL-kleur. Het is zelfs mogelijk om een aparte loopdeur te verwerken in uw sectionaaldeur. Standaard zijn deze deuren van staal, maar ook voor een houten sectionaaldeur kunt u bij Prima Deuren terecht!

Doe inspiratie op en maak een afspraak!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Prima Deuren? Onze medewerkers komen graag bij u lang voor een vrijblijvende offerte op maat. Daarbij kunt u uw wensen kenbaar maken en op basis daarvan werken wij een ontwerp uit. Tevens kunt u voorbeelden bekijken van reeds gerealiseerde projecten. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen. Doe alvast meer inspiratie op in ons online fotoboek en bel ons voor een afspraak op telefoonnummer: 06-20626717. Mailen kan natuurlijk ook: info@primadeuren.nl.
Bij Prima Deuren kunt u uitstekend terecht voor uw sectionaaldeur!